diumenge, de maig 22, 2011

Ses eleccions

Avui vint-i-dos de maig,
dia de ses eleccions
m'han pujat els dos collons.
El pp ha fotut matx
quaranta per cent i escaig,
només poden ser punxons.
Pensant amb es seu despatx
deuen tenir ereccions.

6 comentaris:

Tomeu ha dit...

Molt bona sa glosa David, esper que sa proxima que fagis sigui per bones noves i no per aquestes nefastes eleccions

Anònim ha dit...

Per una vegada que tenen l'amo i madona, han de fer punxons?

David ha dit...

Iep! A vegades he guanyat tenint l'amo i madona en contra. Però si, aquesta vegada tenien totes les de guanyar. El PSOE que tenia cartes per jugar ho va dixar fa estona. I ens hem repartit les cartes entre tota l'esquerra i n'hem perdut qualcuna, nomes el PSM va fer qualque punt amb els lligats però no a Ferreries. Mentres tant, molts altres s'ho miraven o jugaven a altres coses. Enhorabona al PP per es truc, ara pot jugar a solitari, però noltros començam a escartejar per sa revenja!
Salut anònim.

Toni F ha dit...

Benvinguts al govern del PP,
Prepareu-vos per admirar grans obres socials com seran carreteres, dics, velòdroms, i grans construccions que no us podeu ni imaginar.
També hem pensat amb tota aquesta gent que està aturada, i per tots aquests tenim pensat deixar d’intervenir en el sector privat perquè com està demostrat aquest amb els seus més que efectius recursos i mecanismes ens trauran d’aquesta crisis.
Per descomptat treballarem tan com puguem per la cultura i per la nostra llengua (la Espanyola).

albert mir ha dit...

Es tema des diaris de menorca és preocupant i un factor molt dur en contra. S'hauria de començar a plantejar seriosament sa creació de s'alternativa. Internet i ses xarxes socials facilitarien ses coses i crec que som molts que podríem aportar es nostre petit gra d'arena per un projecte així.

David ha dit...

Si que es ve! Jo m'apunt! Sa premsa menorquina és una fantasmada.
I també vam xerrar amb qualque amic de montar activitats aquests estiu, sa "primavera cultural", peerò en s'estiu i voluntària.
Ho ham de xerrar!