dimecres, de juny 10, 2009

HORA DE MORIR

Com és possible que fins ahir no hagués vist Bladerunner? Mítica pel·lícula, de ses 5 millors que he vist, i és que els clàssics tenen açò, que, sense tenir uns efectes especials increïbles ni un pressupost desorbitat, superen en molts aspectes a sa majoria de "grans pel·lícules" que es fan avui en dia. El Padrino, La lista de Schindler, Alguien voló sobre el nido del cuco, El silencio de los corderos... Obres mestres. Ara es concepte ha canviat, lu que conta és sa taquilla, sa pasta que se'n treu, i totes estan encaminades a açò.
Per sort, sempre mus quedaran escenes com aquesta....


5 comentaris:

Francesc Florit Pons ha dit...

Com no ha de ser bona, si he llegit que la va dirigir en Ridley Scott, que és es puta déu que va fer Gladiator. I si a més sa banda sonora és d'en Vangelis!!

Me l'hauré de mirar

David ha dit...

Si que és bona si! És una gran peli de culte, hi ha pàgines frikis sobre ella.
L'any passat amb na Júlia en vam analitzar un parell de minuts pla per pla i, a nivell tècinc és una passada!

David ha dit...

Eh..qui ha posat aquesta enquesta tant mala de fer? És molt mal de fer votar. Bé, de moment té quasi tants de vots com ses elccions europees...

Cabrit ha dit...

jajajaja
S'enquesta va la va posar en Tomeu (mi muy mejor amigo Bubba. Sa veritat es que me sembla evident qui serà es guanyador, i no serà precisament es grup que jo he votat. Però se me va passar pes cap aquesta enquesta perquè si no vaig errat hi havia un cert "pique" entre en Kurt i es cantant des Guns.

Com va per Menorca? esteis preparant sa meva arribada ja? xD (arrib dimecres de matinet)

Anònim ha dit...

Lo de hora de Morir és perquè arriba s'estiu? Xd