dissabte, de març 13, 2010

The Tallest Man on Earth

El juny de l'any passat, quan estava amb en Lluri a Sopela (País Basc), vaig conèixer a n'Estefan, un alemany molt interessant que venia del Primavera Sound, i amb la seva "furgo", va arribar fins a Sopela per aprendre a fer surf. Vam fer amistat i mos veiem cada dia. Un vespre, estant dins la seva furgoneta, mentre bevíem uns licors forts fets per sa mare i tocàvem la guiterra li vaig demanar per el festival i em va recomanar dos grups: Andrew Bird i The Talles Man on Earth.
En arribar a Menorca, recordant ses vivències del País Basc, vaig escoltar qualque cançó i me van encantar, especialment les de The Talles Man on Earth.
I vet aquí que avui, dia 13 de març, en Kristian Matsson, aquest suec que canta amb el nom artístic de The Tallest Man on Earth, actúa a Barcelona.
Se l'ha comparat amb en Bob Dylan i ha rebut bones crítiques, a infoconcerts.com en surt una que diu: quienes asistieron a su epatante actuación del último Primavera Sound pueden dar fe. A pelo –voz, guitarra, armónica- se metió en el bolsillo a una audiencia que acabó entregada. Música en estat pur!