dilluns, de gener 18, 2010

Fotos superxatxis amb es mirall nou!!!

No se si sabeu que per ets anys me van regalar un paquet de ferratines que me van agradar molt i me van fer molta il·lusió. Amb es de ca nostra vam veure que no les podíem posar-les a qualsevol banda, i és que amb lo guais que eren no es podien desperdiciar. S'havien d'aferrar a un puesto on estiguessin ben a la vista per poder-les gaudir! Definitivament vam arribar a sa conclusió que allà on quedarien millor seria a nes mirall des cuarto de bany. No sabeu lo preciós que mos va quedar. Realment és una passada, perquè ara, quan hi anam a fer "aigus" menors, a enviar missatges de mòbil d'amagat, a defecar, a rentar-mos ses dents, a fer es pato després d'una nit de borratxera, a dutxar-mos i totes ses coses que es puguin fer en un lavabo, mos miram a nes mirall i mos veim reflectits entre un ranxo de princeses i admirables personatges femenins que van ser peces clau durant sa nostra infantesa. Si si, evidentment estic xerrant de na Blancaneus, na Ventafocs, na Pocahontas i la Sirenita. A vegades, entram a nes susoditxo espai amb es cul que mos fa moms, però no podem resistir s'ocasió per mirar-mos una estona abans d'asseure-mos a expulsar ses restes de sa nostra digestió, encara que es cas sigui d'urgència. Ara ja, definitivament, s'orinal que guardavem davall es llit passarà a s'història.
Avui no hem pogut aguantar més i hem fet una sessió de fotukis davant es mirall, i es que quan t'hi mires te sents una d'elles.













3 comentaris:

Tomeu ha dit...

Cal dir que s'escrit l'ha fet en Cabrit, l'ho que passa que darrera examens m'ho ha deixat a jo que ho publiques

David ha dit...

Es xup den Toni era boníssim!
Ei, heu vist es llibre de visites? Hi ha missatges que no me quadren...

Cabrit ha dit...

Sa darrera foto, den Toni, no l'acab d'entendre...Què és sa cara aquesta tan rara que posa? i amb sa ma esquerra, què deu fer que no li veuen? Es xup aquet que dius tu David, és ben curiós, de quin gust deu ser?

També he quedat ben intrigat amb es comentaris de sa web...no sé ni d'on surt aquesta gent ni de que xerren. Però com a mínim crec que huriem de guardar ses formes de moment eh al·lots! aaaaiii