dimecres, d’abril 29, 2009

Salsa Alorenca

Bonu,.... com a primera actualització i després de provar mil i una combinacions per entrar a sa sessió (que no m'enrecordava de sa contrasenya ^^') farem un petit escrit avam que ens surt... jeje

avam, estavem comentant amb en cabrit i en totti, que seria interessant que un dia provéssim de passar es resultats de sa digestió des nostre cos per una màquina trituradora més coneguda com a "Turmix", és a dir... Triturar sa merda.
havíem pensat i triat (açò si, molt democràticament) que es cuiner que tindria s'honor de fer tal salsa, que més endavant rebria es nom de "Salsa Alorenca" (ja que sa Mahonesa està agafada) seria en Lluis Coll, alias Lluis.
hem deliberat també que ets ingredients podrien sortir de sa casa "Urban Son Tai" on hi ha una quantitat més considerable de productors. Així, com a catador oficial (també triat amb sa democràcia per davant) hem proposat en Toni Florit, alias Nihat, Fruita, Truita, Camel·les d'atleta, Nihadet,etc.. etc.. etc... i així tindria sa possibilitat, i evidentment, s'honor de catar es fruits de sa seva propia collita.

Finalment hem decidit que es Turmix de Salsa Alorenca seria rifat (o regalat encara no ho sabem) a ses monges d'algun convent amb sa finalitat d'arreplegar doblers per finançar sa famosa Salsa.

De moment és tot.
Us anirem informant de ses novetats
au idò! ubriu sui!

10 comentaris:

Cabrit ha dit...

Un altre dia ja explicarem sa recepta per fer brou de bastonets de fer net orelles emprats amb pèls de certes parts com a fideus.

Es pèls són replegats de sa banyera, evidentment, que som estudiants i a més hi ha crisi.

David ha dit...

Me sembla una bona proposta! As final a ca nostra ja hi ha prou merda, no vindrà d'un poc més.

rafel ha dit...

jajaja açò me recorda a lu d'en Ferran Adrià a Polònia!
Però un petit detall, sa persona que provi sa salsa alorenca(es nom m'agrada molt xD), no hauria de ser al·lèrgica, ja que mos trobam en es temps en que ses persones al·lèrgiques feim molts d'"atxems", i si es catador es posa sa mostra dins sa boca i li agafa un atxem...n'hi haurà per tot.
Segui així, teniu futur com a chefs.

P.D:Sort que es menjar de setmana santa era menjar preparat!xD

rafel ha dit...

Ara que hi pens, es cap de cantó també podrà tenir un pis de restaurant! jajajaja

David ha dit...

I ara que xerres d'atxems... A sa facultat den Toni trob que n'hi ha uns quants d'infectats pes grip aquest des famosos porcs!

Pau ha dit...

Que dius David? que vol dir que en Toni està en perill??

Salvem As Catador!
jeje

David ha dit...

Jo li vaig dir que no anés a classe, i hi va anar. En tot cas que no entri a ca nostra ara...
Noltros ja li enviarem per SEUR sa salsa alorenca, però de moment que romangui en quarentena! jeje
Ah, vens a s'Apolo avui? :)

Toni F ha dit...

EEhh que és sa merda de democràcia aquesta! jaja, ja tenc 18 anys i no heu tingut en compte sa meva opinio, però mai se sap quin gust pot tenir... A sí i haurem de cridar n'Indiana Pons que robi es grip de sa porcella aket, cagundena!

Cabrit ha dit...

Es catador pot degustar sa salsa a s'estudi seu sinó, després si fa un atxem ja es problema seu! segur q així es preocupa de no fer-ne jeje.

Ah Fruita! s'elecció democràtica des catador la van fer, evidentment, ets inventors de sa salsa. Ets altres no tenen perquè participaren sa votació, és més casi podria dir que no tenen dret!

Pau ha dit...

jajajajajaja Tonii!! tens 19 anys xD i no 18 xD
a jo m pasa lu mateix sempre dic que en tenc 18^^'

k bo xD