dijous, de novembre 19, 2009

Som a temps

Un dia tornaré loco, agafaré una serra stihl i me carregaré sa renou màquina per sempre.
Darrerament, he fet moltes vegades sa pregunta "i de música que sols escolar tu?", cosa molt habitual avui dia. Ses respostes han estat diverses: Techno, house, trance, technohouse, technotrance, housetrancetechno.... I jo els hi dic: Avam mostra'm què és açò... I tots me posen sa puta mateixa renou, sa renou màquina. En sèrio creuen que és música? De ve els hi agrada escoltar açò una hora seguida? Millor dit, és possible escoltar açò una hora seguida sense morir en s'intent? Perquè si els hi agrada, jo amb un martell i quatre olles els hi faig de DJ tot es vespre si volen, però m'han de pagar una pasta, clar. És més, si fan una festa i volen escoltar bona renou, per un preu convingut, i mai baix, puc fer venir munpare amb es compressor des taller i sa màquina de posar puntes; faríem una double session de la òstia.
I arribam a sa qüestió de sempre: sa subnormalitat cultural de sa gent d'aquest país ha crescut molt més que s'atur. Es nombre de quillos, canis i merda d'aquesta per metre quadrat és més alt que es de persones. Són aquests els maltractadors que maten s'"amor de sa seva vida", són aquests els qui poblen ses discoteques cada setmana i es foten de coca i merda fins es cul, són aquests els qui es dediquen a apallissar inmigrants (20 contra 1, sinó tenen por)... Són es càncer d'una societat que es pudreix, que es mor i que només noltros podem salvar. Com? Sabem que a partir dels 16 anys ja no tenen solució, per tant hem de treballar dur amb sa joventut, hem d'educar-los a consciència per evitar que caiguin dins sa merda i, si per un moment hi cauen, ajudar-los ràpid a aixecar-se abans que els hi tapi els ulls. I tots hem de participar: Escoletes, cosins, nebots, fills d'amics... Tothom té contacte amb sa joventut d'una manera o una altra. I mentrestant feim aquesta tasca, els qui ja no tenen remei moriran tot sols, de sobredosi, o es mataran entre ells, perquè "quijo, que te pasa quijo, quieres que te raje quijo?" o moriran a mans d'éssers normals com noltros que després faran gerres de cervesa amb els seus ossos i brindaran per un món millor.
Encara hi som a temps, entre tots podem.


Dissabte entre les 8 i les 9 des vespre a ca meva amb un pack de birres i una pizza per cap.

3 comentaris:

David ha dit...

En Tomeu saltre dia va tenir una bona idea per fer una activitat per ses dates de Sant Bartomeu. Ja en xerrarem,...però ses baldufes i es merils han de tornar...
M'ha agradat molt es caràcter participatiu d'aquest text!

Neus ha dit...

Magusta.

Cabrit ha dit...

Certament és interessant sa reflexió